Diversen

Bombilla (metalen rietje) voor Mate thee De bombilla is een metalen rietje en heeft aan de onderzijde een zeef die de invoer van deeltjes voorkomt tijdens het drinken (slurpen). De uitvoering kan afwijken van de foto.
€11,40
Clean Cappuccino lepel set van 6 RVS Cappuccino lepel set van 6 materiaal: RVS Afmetingen lengte 135 mm
€16,40
Druppelvanger en tuitzeef Thee schenken zonder te druppelen en geen theedeeltjes in uw kopje, dat kan met deze druppelvanger met tuitzeef!
Favourites Theekist 12 vaks Bradley's Favourites Theekist 12-vaks is speciaal voor 12 van de 14 smaken van Bradley's Favourites thee. Deze luxe theedoos komt van pas bij elke gelegenheid, let op de theekist wordt leeg geleverd.
€37,35
Gradli Theethermometer De Gradli theethermometer heeft een bereik van -10 graden tot en met 110 graden.
Kalebas voor Mate thee Een echte stijlvolle drinkbeker voor mate thee, hij is gemaakt van pompoen welke is gesneden, gedroogd en versierd. Kalebas voor Mate thee. Uw voorkeur voor uw kleur kunt u als memo toevoegen maar geeft geen zekerheid.
€12,95
Luxe Maatlepel voor losse thee Luxe Thee maatlepel van Mount Everest aan de ene zijde de maat voor 1 kop thee aan de andere zijde de maat voor 1 pot thee.

AANBIEDING

Luxe Theethermometer in beschermhuls Zeer luxe Mount Everest Theethermometer in beschermhuls met bajonetsluiting een must voor elke theeliefhebber.
€17,95 €14,95
Maatschepje 1 kops RVS gepolijst Ons maatschepje 1 kops heeft een mooie afwerking en is uitgevoerd in hoogwaardig roestvaststaal, handig, praktisch en de ideale grootte, de maat van het schepje is voor circa 1 kopje thee.
Maatschepje T-Sac voor circa 1 kopje thee T-sac thee-maatje, de thee-maat aller tijden! Mooi, handig, praktisch en de ideale grootte, de maat van het schepje is voor circa 1 kopje thee, zodat de theebereiding u nog meer plezier geeft. Vaatwasmachinebestendig.
Matcha klopper bamboe 110mm Met deze bamboe klopper bereidt je op authentieke wijze een geslaagde Matcha thee.Matcha klopper bamboe
€14,95
Matcha lepel bamboe 160mm Met deze traditionele Matcha lepel, ook wel Chashaku genoemd. bereidt je op authentieke wijze een geslaagde Matcha thee in combinatie met de matcha klopper.
Matcha schaaltje Akari los Matcha schaaltje los. De kleur en uitvoering kan afwijken van de foto.In Japan, wordt de theeceremonie gezien als sociale gelegenheid; men serveert de gasten thee in een gestilleerd ritueel dat tot een soothing atmosfeer leidt.
€13,50
Matcha set Deze 3-delige set bestaat uit de Chawan, Chasen en Chashaku. _Chawan is de kom, Chashaku is de lepel en Chasen is de klopper.Elke kom is anders en uniek en kan dus afwijken van de getoonde foto.
€34,50
T-Sac theefilter nr. 1 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, vullen en klaar! De theefilters zijn gemaakt van warmlasbare vezels en pulp- en chloorvrij gebleekt. T-Sac theefilter nr. 1
T-Sac theefilter nr. 2 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, vullen en klaar! De theefilters zijn gemaakt van warmlasbare vezels en pulp- en chloorvrij gebleekt. T-Sac theefilter nr. 2
T-Sac theefilter nr. 3 (100 stuks) Thee zetten was nog nooit zo makkelijk en is ontworpen om zonder houder te gebruiken, geschikt voor theepotten tot 1,5 liter.
Teatip, Onderzetter Bradley's Teatip, onderzetter makkelijk om het buideltje op te leggen of om het Bradley's theeglas op te zetten.
Thee zandloper (Tea Timer) Hij is leuk maar vooral handig. Deze thee zandloper geeft exact aan hoelang uw thee moet trekken. De zandloper maakt onderscheid tussen 3, 5 en 7 minuten laten trekken en geeft tevens aan voor welke thee u welke trektijd kunt gebruiken.
€11,95
Theeglas en schotel Bradley's Theeglas en schotel is the finishing touch met dit schitterend vormgegeven theeglas en schotel. Ze hebben al een apart vormgegeven verpakking van dit theeconcept en dat maak je nu compleet met dit theeglas en schotel.
Theekist hout whitewash 6 vaks Theekist hout whitewash 6 vaks met een leuk opschrift aan de voorzijde. De theekist wordt leeg geleverd. Afmetingen : 24.0 cm diep, 24.0 cm breed en 8.6 cm hoog, de vakjes inwendig zijn 7.3 cm breed bij 7.3 cm diep en 7.0 cm hoog. We hebben hem ook in 9
Theetipje wit 80mm Theetipje wit 80mm, handig om uw gebruikte theezakje op te leggen.
Theeweegschaal tot 200 gram Compacte digitale theeweegschaal met een nauwkeurigheid van 0,01 gram. Voor het wegen van uw losse thee, maar is uiteraard ook geschikt om andere producten te wegen. De weegschaal heeft een bereik van 200 gram en is tot op 0,01 gram nauwkeurig.
€13,95
Timer inclusief batterijen Timer inclusief batterijen
€10,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »