• Bengaalse Kerrie met zout

Bengaalse Kerrie met zout

Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. Bak je kerrie eerst heet met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en voeg het daarna pas aan de groenten of het vlees toe.
Dosering:
20-25 gram op 750 gram vlees of kip
Artikelnummer:
DKRB15548B
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag bij u geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

bakje 60 gram €1,65
pot 250 gram €3,40
strooibus met 250 gram €4,55
zak 1 kilo €8,80


€1,65
Incl. btw

Kerrie Bengaals met zout

Voor allergenen informatie, zie tabblad Product uitleg

Deze Bengaalse kerrie of curry is een beetje zoetig van smaak en zeer geschikt om een Bengaalse viscurry mee te bereiden. De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als je het eerst heet bakt met bijvoorbeeld een fijngesneden ui en daarna pas aan de groenten of het vlees wordt toegevoegd.

De basiselementen in elke curry zijn, korianderzaad, kurkuma, komijnzaad, gedroogde chilies, fenegriekzaad, mosterdzaad, peperkorrels, en gember. Kardemom en kaneel zijn vaak niet standaard toegevoegd maar door dat wel te doen, wordt de curry zoet en fris. Over het algemeen geldt dat hoe roder een mengsel van kleur hoe heter de curry vanwege de (rode) chilies.
 

Ingrediënten:

  • Kurkuma
  • Mosterdmeel
  • Koriander
  • Komijnzaad
  • Venkelzaad
  • Paprika
  • Gember
  • Peper
  • Foelie
  • Kardamom
  • Chillies
  • Zout
  • Fenegriek

VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM

  • Energie 1936.2kJ / 461 kcal
  • Koolhydraten 60.05 g
  • Vezels 28.02 g
  • Eiwitten 10.69 g
  • Vetten 13.58 g
  • Natriumgehalte 88 mg
Bevat: Mosterd
Bevat: Koriander
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »