Ingredienten
16 kippenvleugels
2 eetlepels Baharat kruidenmix
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel zout
1 citroen, in partjes gesneden
  • Voorbereiding: 2 uur en 10 Minuten
  • Kook tijd: 40 Minuten
  • Totale tijd: 2 uur en 50 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Meng in een grote kom de Baharat kruidenmix, fijngehakte knoflook, olijfolie en zout.

3

Voeg de kippenvleugels toe aan de kom en zorg ervoor dat alle vleugels bedekt zijn met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal 2 uur in de koelkast om te marineren.

4

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de gemarineerde kippenvleugels op de bakplaat en zorg ervoor dat er voldoende ruimte tussen de vleugels zit.

5

Bak de kippenvleugels in de oven gedurende 20 minuten. Draai de vleugels om en bak nog eens 20 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

6

Serveer de kippenvleugels met partjes citroen erbij.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »