Zaden & Pitten

Selderijzaad Selderijzaad wordt gebruikt om thee van te zetten en om gerechten te kruiden zoals soep en salades maar ook worden de gemalen zaadjes toegevoegd aan het drankje Bloody Mary als selderijzout.
Sesamzaad gepeld Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van vele soorten gerechten.
Sesamzaad geroosterd Deze sesamzaadjes hebben sterkere smaak omdat deze sesam ongepeld wordt geroosterd waardoor de karakteristieke nootsmaak wordt versterkt. Verrassend lekker en ook nog eens heel gezond.
Sesamzaad zwart Zwart sesamzaad heeft een rijke, volle smaak en geeft een verrassend aroma van noten. De smaak is meer uitgesproken dan bij wit sesamzaad. Als je de zaadjes even roostert in een koekenpan gaan ze heerlijk nootachtig geuren.
Spice Wise koken met kruiden zonder zout boek Spice Wise koken met kruiden zonder zout boek. In dit boek zitten vele recepten om lekker te koken zonder zout maar wel met heerlijke kruiden, laat je inspireren door dit top boek van meesterkok Michel Hanssen. Zet in onze webshop het filter zonder toege
€24,95
Spice Wise Too zonder zout meer smaak boek Spice Wise Too is gemaakt n.a.v. vragen van lezers van het eerste boek Spice Wise. In dit boek zitten vele recepten om lekker te koken zonder zout maar wel met heerlijke kruiden. Zet in onze webshop het filter zonder toegevoegd zout aan!
€24,95
Zwarte Komijn (Nigellazaad) heel In de keuken worden geroosterde zaden gebruikt omdat ze muskaatnootachtige smaak hebben. Zwarte komijn wordt veel gebruikt om brood te versieren of men maakt de zwarte komijn om vlees te kruiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »