Zaden & Pitten

Pompoenpitten droog geroosterd Onze pompoenpitten ook wel pepita's genoemd zijn al reeds droog geroosterd waardoor je ze gelijk kunt eten. Pompoenpitten worden veel in salades verwerkt. Met de mooie diep groene kleur. Bak je zelf brood doe ze dan eens door het beslag heen. Doe je voord
Quinoa Quinoa is een echte superfood en 100% natuurlijk en onbewerkt. Quinoa bevat veel eiwitten, magnesium en ijzer. Quinoa is eenvoudig te bereiden en gemakkelijk te verteren. Overal waar je rijst gebruikt kan je deze vervangen door Quinoa.
Selderijzaad Selderijzaad wordt gebruikt om thee van te zetten en om gerechten te kruiden zoals soep en salades maar ook worden de gemalen zaadjes toegevoegd aan het drankje Bloody Mary als selderijzout.
Sesamzaad gepeld Sesamzaadjes worden zowel gepeld als ongepeld verkocht, vaak ook geroosterd. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt ter verfijning van brood en gebak en voor het kruiden van vele soorten gerechten.
Sesamzaad geroosterd Deze sesamzaadjes hebben sterkere smaak omdat deze sesam ongepeld wordt geroosterd waardoor de karakteristieke nootsmaak wordt versterkt. Verrassend lekker en ook nog eens heel gezond.
Sesamzaad zwart Zwart sesamzaad heeft een rijke, volle smaak en geeft een verrassend aroma van noten. De smaak is meer uitgesproken dan bij wit sesamzaad. Als je de zaadjes even roostert in een koekenpan gaan ze heerlijk nootachtig geuren.
Spice Wise koken met kruiden zonder zout boek Spice Wise koken met kruiden zonder zout boek. In dit boek zitten vele recepten om lekker te koken zonder zout maar wel met heerlijke kruiden, laat je inspireren door dit top boek van meesterkok Michel Hanssen. Zet in onze webshop het filter zonder toege
€24,95
Spice Wise Too zonder zout meer smaak boek Spice Wise Too is gemaakt n.a.v. vragen van lezers van het eerste boek Spice Wise. In dit boek zitten vele recepten om lekker te koken zonder zout maar wel met heerlijke kruiden. Zet in onze webshop het filter zonder toegevoegd zout aan!
€24,95
Viergranenmeel Ons viergranenmeel komt direct van de molenaar, is niet geschikt voor de broodbakmachine maar wel om heerlijk brood te bakken in de oven. Ons viergranenmeel vormt de goede basis om echt lekker en stevig brood te bakken. Lekker en gezond gaan hand in hand.
Zesgranenmeel Ons zesgranenmeel komt direct van de molenaar en is een mooie uitgebalanceerde samenstelling van tarwe- en speltbloem, vlokken van tarwe, rogge, maïs, haver en gerst Ons zesgranenmeel vormt de goede basis om echt lekker en stevig brood te bakken. Lekker e
Zwarte Komijn (Nigellazaad) heel De overheerlijke muskaatnootachtige smaak van Nigellazaad. Zwarte komijn wordt veel gebruikt om brood te versieren, in chutneys maar ook om vlees te kruiden. Voeg het in het begin toe tijdens het koken van je gerechten. Malen hoeft niet.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »