
Naam van het recept:
Dipper Afrikaans
Deze Afrikaanse dip is de perfecte toevoeging aan elk feestje of borrel. Met de Dipper Afrikaans van De Kruidenbaron breng je de smaken van Afrika naar je eigen keuken.
Bereidingstijd: 10 minuten
Porties: 6-8
Ingrediënten:
- 1 cup zure room
- 1/2 cup mayonaise
- 2 theelepels Dipper Afrikaans kruidenmix
- 1/4 theelepel knoflookpoeder
- 1/4 theelepel uienpoeder
- zout en peper naar smaak
Instructies:
- Meng de zure room en mayonaise in een kom.
- Voeg de Dipper Afrikaans kruidenmix, knoflookpoeder en uienpoeder toe. Roer goed door elkaar.
- Proef en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Serveer de dip met je favoriete crackers, groenten, of chips.
Afbeelding:
Voedingswaarde: (per portie, gebaseerd op 8 porties)
- Calorieën: 109
- Vetten: 11 g
- Verzadigd vet: 3 g
- Cholesterol: 16 mg
- Natrium: 130 mg
- Koolhydraten: 2 g
- Vezels: 0 g
- Suikers: 2 g
- Eiwit: 1 g
Type keuken: Afrikaans
Gelegenheid: Borrel, feestje
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron