• Satésaus / Pindasaus allergenen- en pindavrij

Satésaus / Pindasaus allergenen- en pindavrij

Deze allergeenvrije, vegetarische satésaus is ontwikkeld op basis van zonnebloempitten. Door deze basis te verrijken met o.a. Oosterse kruiden, Spaanse pepers, gember en knoflook hebben wij deze satésaus een Oosters karakter gegeven. Kant & Klaar
Dosering:
Doseer naar eigen smaak
Artikelnummer:
18508
Levertijd:
Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, de volgende werkdag geleverd
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€4,50
Incl. btw

Satésaus Pindasaus allergenen- en pindavrij kant & klaar

Inhoud 340 ML

foodclaims: glutenvrij en vegetarisch

Deze allergeenvrije,vegetarische satésaus is ontwikkeld op basis van zonnebloempitten. Door deze basis te verrijken met o.a. Oosterse kruiden, Spaanse pepers, gember en knoflook hebben wij deze satésaus een Oosters karakter gegeven. Het verschil in smaak met een satésaus van pinda's is te verwaarlozen.
De saus schift niet en is vriesstabiel. Met deze allergenenvrije versie kunt u uw gerecht, buffet, barbecue enz. helemaal pindavrij maken en hoeft er niet meer in een aparte keuken te worden gewerkt.

Ingrediënten:

  • water
  • zonnebloempitten
  • suiker
  • gedroogd suikerrietsap
  • tomatenconcentraat
  • zout
  • gember
  • Spaanse peper
  • invertsuikersiroop
  • tapiocazetmeel
  • knoflook
  • ui
  • antioxidant E307
  • plantaardige raapzaadolie
  • azijn
  • kleurstof E150d
  • voedingszuur E270
  • verdikkingsmiddel E412
  • conserveermiddel E202
  • conserveermiddel E211
  • voedingszuur E260

VOEDINGSWAARDE PER 100 GRAM SATÉSAUS ALLERGENEN- EN PINDAVRIJ IN GRAMMEN:

  • energie (KJ) 905,89 kj (Kcal) 216,73 kcal
  • vet (totaal) 13,20
  • waarvan verzadigde vetzuren 1,79
  • enkelvoudig onverzadigde vetzuren 3,83
  • meervoudig onverzadigd 6,73
  • koolhydraten 18,27
  • waarvan suikers 13,75
  • vezels 0,52
  • eiwit 6,21
  • zout 1,56
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »