Kruidenblikken

Bewaar uw kruiden en specerijen in deze speciale, trendy kruidenblikken. Bekijk het ruime aanbod aan kruidenblikken bij De Kruidenbaron. ideaal voor uw losse kruiden & specerijen en/of voorverpakte kruiden & specerijen.

Lees meer

AANBIEDING

Kruidenblik rond zilver met binnendeksel 90x115mm Rond kruidenblik met koepelvormig deksel en binnendeksel. Sluit hermetisch af waardoor de aroma's van uw kruiden perfect bewaard blijven. Afmetingen 90 x 115 mm. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden.
€4,25 €3,65
Kruidenblik zilver 88x88x115mm Bewaarblik zilver 88x88x115mm BxDxH
Kruidenblikje 53x53x71 mm met strooi inzet Bewaarblikje voor uw bijvoorbeeld uw losse kruiden. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto. Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenblikje magnetisch 65x30mm Los kruidenblikje magnetisch met aromaresistent kijkvenster in de maat 65x30mm DxH. Een hele leuke en strakke uitvoering, een blikvanger in de keuken, woonkamer of restaurant.
Kruidenblikje zilver 44x44x64mm Bewaarblikje voor uw bijvoorbeeld uw losse kruiden. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto.
Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenblikje zilver 60x60x80mm Bewaarblikje voor bijvoorbeeld uw kruiden.Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto.
Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenblikje zilver 75x75x95mm met venster Bewaarblikje voor bijvoorbeeld uw kruiden. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto.
Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenblikje zilver 88x88x115mm met venster Bewaarblikje voor uw bijvoorbeeld uw Kruiden. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto.
Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenblikje zilver rond 53 x 70mm Bewaarblikje om bijvoorbeeld uw kruiden in te bewaren.
Kruidenblikje zilver rond 65x118mm Bewaarblikje om bijvoorbeeld uw kruiden in te bewaren. Je kruiden in een blik bewaren is één van de manieren om de kruiden vers te houden. Koel, donker en droog opslaan is het motto.
Kruidenblikken koop je online bij De Kruidenbaron.nl
Kruidenmolen kunststof universeel transparant Deze lege universele kruidenmolen kunt u gebruiken voor zout, peper, kruiden en specerijen. Uitgevoerd met een een kwaliteits maalwerk. De inhoud is 100 ml. Een extra groot voordeel is dat ze niet gauw breken als ze vallen. We hebben ze ook met een zwarte
Kruidenstrooier glas blauw Leuke kruidenstrooier welke je ook voor vloeistoffen kunt gebruiken, we hebben ze in 4 kleuren op voorraad : wit, groen, blauw en zwart. Elke kleur heeft zijn eigen nummer. Deze lege strooibus maakt het gebruik van de kruiden een stuk makkelijker.

AANBIEDING

Pot kunststof met deksel 1180 ml Dit is de pot waar ook wij onze kruiden en specerijen in verpakken, stevige pot met zwarte deksel welke keurig afsluit. Inhoud 1180 ml en ook uit voorraad leverbaar in 565 ml.
€0,95 €0,60

AANBIEDING

Pot kunststof met deksel 565 ml Dit is de pot waar ook wij onze kruiden en specerijen in verpakken, stevige pot met zwarte deksel welke keurig afsluit. Inhoud 565 ml en ook uit voorraad leverbaar in 1180 ml.
€0,80 €0,50
Strooibus kunststof 100 ml Deze lege strooibus klein maakt het gebruik van de kruiden een stuk makkelijker. In de zwarte deksel zitten 2 openingen en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. 106 mm hoog x 44 mm doorsnede.
Strooibus kunststof 230 ml Deze strooibus heeft een inhoud van 230 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een rode deksel.
Strooibus kunststof 230 ml Deze strooibus heeft een inhoud van 230 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een zwarte deksel.
Strooibus kunststof 475 ml Deze lege strooibus heeft een inhoud van 475 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een rode deksel.
Strooibus kunststof 475 ml Deze lege strooibus heeft een inhoud van 475 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een zwarte deksel.
Strooibus kunststof 500 ml Deze lege strooibus heeft een inhoud van 500 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een rode deksel.
Strooibus kunststof 500 ml Deze lege strooibus heeft een inhoud van 500 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen. We hebben deze ook met een zwarte deksel.
Strooibus kunststof 800 ml Deze lege strooibus groot maakt het gebruik van de kruiden een stuk makkelijker. In de rode deksel zitten 2 openingen. De afmetingen zijn 178 mm hoog x 90 mm doorsnede.
Strooibus kunststof 800 ml Deze lege strooibus groot maakt het gebruik van de kruiden een stuk makkelijker. In de rode deksel zitten 2 openingen. 178 mm hoog x 90 mm doorsnede.
Strooibus kunststof 800 ml Deze lege strooibus groot maakt het gebruik van de kruiden een stuk makkelijker. In de zwarte deksel zitten 2 openingen. 178 mm hoog x 90 mm doorsnede.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »