Allergenen: Gluten, zuivel en noten vrij.
Door het aanwezige Umami- effect verhoogd u de smaakbeleving van uw totale gerecht. Geen MSG meer nodig.
NoriBake zeewier bevat een hoge concentratie van mineralen als jodium, magnesium, kalium en meer… Niet voor niets ver uit de gezondste groenten. NoriBake is wetenschappelijk samengesteld uit meerdere soorten zeewieren, zodat het uitstekend toe te voegen is in voedingsmiddelen als vervanging en/of reductie van zout. Het geeft geen verhoogde smaak en geur van zeewier aan uw gerecht.
Door het aanwezige Umami- effect verhoogd u de smaakbeleving van uw totale gerecht. Geen MSG meer nodig.
Het is heel eenvoudig toe te voegen in brooddegen, cake, pizza en pasta’s. Direct bij aanvang van uw bereiding toevoegen. Uw product is ook beter bestand bij het invriezen, het structuur blijft behouden door 5% vocht opname.
Onze Nori Bake zeewier granulaatmix bevat 8 soorten, 100% biologische zeewier, welke wordt gekweekt in de Noordelijke Atlantisch Oceaan bij Ierland.
De unieke samenstelling heeft er voor gezorgd, dat de geur geneutraliseerd is en daardoor toepasbaar is als zoutvervanger in vele voedingsmiddelen, als brood, kaas, salades, cake.
Tip: strooi het licht door salade of op ei, vlees en visproducten
Ingrediënten:
VOEDINGSWAARDE ANALYSE PER 100 GRAM NORI BAKE BIO ZEEWIERMIX:
Nutritionele waarden:
Allergenen: | Geen allergenen |