Naam van het recept:

Gekruide notenmix met Djakarta kruiden van De Kruidenbaron

Deze heerlijke gekruide notenmix is perfect voor bij de borrel of als snack. De Djakarta noten kruidenmix van De Kruidenbaron geeft een unieke en smaakvolle twist aan deze simpele snack.

Bereidingstijd: 5 minuten

Baktijd: 15 minuten

Porties: 6 porties

Ingrediënten:

  • 250 gram gemengde noten (bijvoorbeeld amandelen, walnoten, cashewnoten, pecannoten)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels Djakarta noten kruidenmix van De Kruidenbaron
  • 1/4 theelepel zout

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

  2. Doe de gemengde noten in een grote kom.

  3. Voeg de olijfolie, Djakarta noten kruidenmix en zout toe aan de kom en meng goed zodat alle noten bedekt zijn met de kruiden.

  4. Leg de noten op een met bakpapier beklede bakplaat en spreid ze gelijkmatig uit.

  5. Bak de noten in de oven gedurende 15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn en lekker knapperig.

  6. Haal de bakplaat uit de oven en laat de noten afkoelen voordat je ze serveert.

  7. Serveer de gekruide notenmix als snack bij de borrel of als tussendoortje.

Voedingswaardeper portie (1/6 van het recept)

  • Calorieën: 230
  • Koolhydraten: 6 gram
  • Eiwitten: 7 gram
  • Vetten: 22 gram

Type keuken: Indonesisch

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bron: De Kruidenbaron