Paranoten kopen?

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Paranoten gepeld
Paranoten gepeld
€4,45

Ben jij op zoek naar noten die goed zijn voor je hart- en bloedvaten? Wil je noten kopen die je cholesterol verlagen? Dan ben je bij de Kruidenbaron helemaal aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment van de gezondste noten en pinda’s. Wij zijn dan ook van mening dat alle noten verrukkelijk zijn en gepast voor elk moment. Maar wanneer je écht wilt letten op jouw gezondheid is er één noot die we aanraden: de paranoot. Deze noot heeft verreweg een van de meeste voordelen op het gebied van gezondheid. Wil je paranoten kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wil je eerst wat meer te weten komen over deze noot, voordat je deze koopt? Lees dan snel verder!

Voordelen paranoten

Zoals eerder is genoemd hebben paranoten veel voordelen. Hieronder zetten we alle voordelen van paranoten nog even netjes voor je op een rijtje. Het zijn er namelijk een hoop!

Een paranoot:

✔️ Verlaagt cholesterol
✔️ Is gezond voor hart- en bloedvaten
✔️ Verlaagt de kans op kanker
✔️ Versterkt de spieren en zenuwen
✔️ Versterkt het gebit
✔️ Helpt bij het afvallen

Het maakt eigenlijk niet uit welk dieet je volgt, paranoten passen overal bij. De voordelen wegen zo zwaar, dat je ze op zijn minst zou moeten proberen.

Paranoten hebben veel voordelen, maar is er ook een addertje onder het gras?
Dat ligt eraan hoe je ernaar kijkt. Paranoten zijn namelijk heel erg gezond. Maar net zoals bij alle andere voedingsmiddelen, is balans in je voeding heel erg belangrijk.

Wanneer je namelijk te veel paranoten eet, bestaat er een kans dat je hier last van kunt ondervinden. Een paranoot heeft namelijk een hoog gehalte aan selenium. Wanneer je hier te veel van binnenkrijgt, is het mogelijk dat je maagpijn of huiduitslag krijgt.

De juiste hoeveelheid paranoten per dag

Wij raden aan om per dag niet meer dan 5 paranoten te eten. Ook is het belangrijk dat je deze noot niet vaker dan 3 keer per week eet. Hiermee heb je namelijk de perfecte hoeveelheid om maximaal te kunnen profiteren van de voordelen. Met 3 maal in de week 5 paranoten noten eten overschrijd je het seleniumgehalte niet en profiteer je optimaal van alle voordelen die deze noot te bieden heeft.