Popcorn kopen?

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Popcorn is voor velen een onweerstaanbare snack. Zo’n grote bak zoete of zoute popcorn op schoot terwijl u kijkt naar uw favoriete film. Dat wilt toch iedereen! Bovendien is popcorn een leuk alternatief voor snoep of chips. Het grote voordeel van popcorn is: u kan het super makkelijk zelf maken! Het enige wat u nodig hebt is popcorn mais en speciale popcorn suiker of zout. De Kruidenbaron is het adres voor de heerlijkste mais voor popcorn, speciale popcornsuiker en popcornzout met botersmaak! 

Popcorn mais 

Bij De Kruidenbaron koopt u speciale grove mais voor popcornmachines. Deze premium pofmaïs is speciaal geselecteerd om tot de grootste popcorn te ploffen. Onze emmers popcorn mais zijn standaard 1 kg. Bovendien zijn de emmers luchtdicht af te sluiten. Zo blijft de popcorn mais extra lang houdbaar! Naast mais voor popcorn koopt u bij De Kruidenbaron ook speciale popcornsuiker of popcornzout met botersmaak. Deze smaken zijn verkrijgbaar in strooibussen à 400 gram. Ook is het mogelijk om een startpakket te bestellen. Een startpakket bestaat uit: speciale mais + suiker/zout + puntzakjes. Zo kunt u gelijk aan de slag! 

Popcorn bereiden 

Het bereiden van popcorn is erg simpel. Zeker als u een popcornmachine hebt! Heeft u nou geen popcornmachine, maar toch zin in popcorn? U kan gemakkelijk kleine hoeveelheden popcorn maken in een pan. Zet de pan op hoog vuur en giet er een scheutje olie in. Gooi nu de pofmaïs erbij en doe een deksel op de pan. Wacht een paar minuten totdat u haast geen pofjes meer hoort. Maak nu de gepofte popcorn af door er wat popcornzout of -suiker overheen te gooien. De popcorn is direct klaar om gegeten te worden! 

Popcorn bestellen bij De Kruidenbaron 

De Kruidenbaron is de specialist op het gebied van popcorn mais, popcornzout en -suiker! We vertellen u graag waarom u popcorn benodigdheden het beste bij ons kunt kopen. Bij De Kruidenbaron koopt u de beste producten voor de scherpste prijs. Vergelijk het zelf maar! Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment aan mais voor popcorn en andere benodigdheden. Bovendien zijn onze producten altijd op voorraad! Bestellingen vanaf 35,- worden gratis verzonden. Voor de levering van al onze producten werken we samen met een snelle en betrouwbare leverancier. Zo is uw favoriete popcorn mais snel weer bijgevuld! 

Meer informatie? Neem contact met ons op! 

Heeft u een vraag of advies nodig over onze verschillende smaken suikerspin suiker? Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 via ons telefoonnummer +31(0)180 – 39 64 67 of stuur een e-mail naar [email protected] . We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!