Pinda's kopen

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Vind jij gezondheid belangrijk en hou jij van lekkere pinda’s? Ben jij op zoek naar een gezonde snack met veel krachtige eigenschappen? Dan ben je bij de Kruidenbaron helemaal aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van noten en pinda’s. Zo hebben veel mensen niet door dat noten en pinda’s niet hetzelfde zijn. Wil jij weten wat het verschil is tussen pinda’s en noten? Lees dan snel verder. Wil je pinda’s kopen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Verschil pinda’s en noten

Weet jij het verschil tussen noten en pinda’s? Veel mensen zijn in de veronderstelling dat hier geen verschil in is. Deze mensen hebben het aan het verkeerde eind. Pinda’s en noten zijn namelijk twee verschillende vruchten. Pinda’s zijn peulvruchten die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komen. Deze groeien aan planten en worden ook wel de pinda plant genoemd. Noten zijn droge vruchten met een harde of houtachtige buitenkant. Noten groeien niet aan een plant, zoals bij de pinda het geval is. Noten groeien namelijk aan bomen hoog boven de grond.

Qua voedingswaarde bevatten pinda’s minder suiker dan noten. Ook heeft de pinda meer magnesium, kalium en vitamine B1 dan de noot. Daarom is het aan te raden om overdag te snacken aan pinda’s.

Voordelen van pinda’s

Pinda’s functioneren niet alleen als lekker tussendoortje. Wanneer je ze regelmatig eet ben je ook voorzien van een aantal gezonde voordelen: 

✔️ Verlaging van de kans op Alzheimer en dementie
✔️ Cholesterol verlagen
✔️ Gezonde hart- en bloedvaten
✔️ Kans op diabetes verlagen
✔️ Bestrijding van kanker
✔️ Op gewicht blijven
✔️ Kans op galstenen verlagen
✔️ Gezonde groei van spieren en botten
✔️ Verbetering van je weerstand
✔️ Verbeterd metabolisme
✔️ Tegengaan en verlichten van constipatie

Sporten

Pinda’s zijn bijzonder effectief wanneer je op sport of fitness zit. Pinda’s bevatten namelijk eiwitten, waarmee spiermassa wordt opgebouwd en hersteld. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat wanneer je iedere dag een handjevol pinda’s eet, dit alleen maar goed zal zijn voor je prestaties.

Vet in pinda’s

Pinda’s hebben enorm veel voordelen, maar het is wel van belang dat je ze met mate eet. Dit komt omdat pinda’s veel vetten bevatten. Het is daarom ook niet vergezocht dat pinda’s worden gebruikt om olie te maken.

Een breed assortiment

Hoewel pinda’s kopen een uitstekende keuze is, hebben wij nog een hoop andere heerlijke gezonde lekkernijen in onze webshop beschikbaar. Neem daarom gerust een kijkje in ons assortiment. Naast pinda’s hebben wij namelijk nog een hoop andere producten waar jij van kunt genieten. 

Wil jij pinda’s kopen?

Ben jij op zoek naar verse pinda’s en wil jij jouw dieet verrijken? Wil je deze snel in huis hebben? Dan ben je bij de Kruidenbaron helemaal aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk binnen één dag als je in Nederland woont. Ook hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde betalingen: je kunt eenvoudig betalen via iDEAL. Wil jij pinda’s kopen? Doe dit dan bij de Kruidenbaron!