Indiase sferen met Tikka Masala kruiden

Indiase sferen met Tikka Masala kruiden

0 reactie minuten lezen

Zoek je dé kruidenmix om je in India te wanen, gewoon in je eigen keuken? Dan heb je Tikka Masala kruiden nodig! Met Tikka Masala lukt het iedereen om te kokkerellen met currypasta volgens origineel recept. Wist je dat dit recept eigenlijk Brits is? Natuurlijk proef je wel de Indiase invloeden.

 

Met de Oosterse kruidenmix zet je één van de populairste currygerechten op tafel: kip Tikka Masala. Engelse topkok Jamie Oliver experimenteert regelmatig zijn Indiase kunsten met kip Tikka Masala. Ook wij van De Kruidenbaron zijn gek op het toepassen van de kruidenpasta. Met onze Tikka Masala kruiden is het maken van elk Indiaas gerecht een fluitje van een cent.

 

Geheim van Tikka Masala kruiden

Tikka Masala is een mix van speciaal geselecteerde ingrediënten die een kleurrijk en smaakvol geheel vormen. Het mooie van een goede Tikka Masala kruidenmix is dat er géén zout in zit. Bij de standaard Tikka Masala in de supermarkt is dit vaak wel het geval. Tikka Masala van De Kruidenbaron bevat in elk geval geen zout en is vrij van allergenen. Welke ingrediënten gebruikt De Kruidenbaron dan wel?

 

 1. korianderzaad
 2. komijnzaad
 3. kardemom
 4. kruidnagel
 5. peper zwart
 6. gember
 7. knoflook
 8. muntblad
 9. paprika
 10. nootmuskaat
 11. kaneel
 12. chili
 13. kurkuma
 14. laurierblad

 

Maar liefst 14 ingrediënten! Nu snap je vast dat de zorgvuldige combinatie van deze specerijen voor onze verfijnde, harmonieuze Tikka Masala kruidenmix zorgt.

 

Makkelijk en snel koken met Tikka Masala

Chicken Tikka Masala is erg populair, maar je kan met de Tikka Masala kruiden nog veel meer typisch Indiase gerechten op tafel toveren. Wist je dat kip Tandoori ook met masala kruiden bereid wordt? Het enige verschil is dat hierbij geen stukjes of blokjes kip gebruikt worden, maar hele kip. Niet voor niets wordt Indiase curry veel in studentenhuizen gegeten: het is allemaal eenvoudig om te maken. En met de juiste Tikka Masala kruiden op z’n best!

 

Tikka Masala kruidenmix bestellen

Winkel je bij De Kruidenbaron, dan wordt je bestelling met Tikka Masala kruiden heel snel bij je thuisbezorgd. Krijg je al zin om een voortreffelijke kip Tikka Masala te bereiden?

 

Bestel dé Tikka Masala kruidenmix online >

Vergelijk producten0