Rijst bevat koolhydraten, eiwitten, B-vitamines en mineralen, zoals fosfor en kalium.

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Baldo rijst 1000 gram
Baldo rijst 1000 gram
€4,25
Basmati rijst 1000 gram
Basmati rijst 1000 gram
€4,35
Pandan rijst 1000 gram
Pandan rijst 1000 gram
€3,15
Parboiled rijst 1000 gram
Parboiled rijst 1000 gram
€2,95
Risotto rijst 1000 gram
Risotto rijst 1000 gram
€3,75

Rijst, een veelzijdig en voedzaam graan, verdient een ereplaats in elke keuken. Bij De Kruidenbaron begrijpen we de waarde van deze voedzame schat en willen we graag enkele van de voordelen met je delen:

  1. Gezonde voedingsstoffen: Rijst is een goede bron van koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen, waaronder B-vitamines, ijzer en magnesium. Het is een essentieel onderdeel van een gebalanceerd dieet.

  2. Energieboost: Door de complexe koolhydraten in rijst krijg je een langdurige en stabiele energieboost. Perfect voor actieve levensstijlen!

  3. Glutenvrij alternatief: Rijst is van nature glutenvrij, wat het een uitstekende keuze maakt voor mensen met glutenintolerantie of coeliakie.

  4. Maaltijdmogelijkheden: Rijst is veelzijdig en kan gebruikt worden in tal van gerechten, van heerlijke sushi tot smakelijke rijstschotels en romige rijstpap.

  5. Verzadiging: Dankzij de vezels en langzame koolhydraten houdt rijst je langer verzadigd, waardoor het een ideale keuze is voor gewichtsbeheersing.

  6. Budgetvriendelijk: Rijst is een betaalbare voedselbron die gemakkelijk in elk budget past, zonder concessies te doen aan voedingswaarde.

Bij De Kruidenbaron bieden we een selectie hoogwaardige rijstproducten die aan al je culinaire behoeften voldoen. Ontdek de heerlijke wereld van rijst en laat je inspireren door onze assortiment!