Sauzen

Een zoektocht naar de meest sfeervolle sauzen, dippers, dressings, boemboes en toppings.

Rimboe sauzen:

Dat Aziatische tintje proef je in de Rimboe pittige sauzen, zoals de Rimboe Katjang extra heet, Rimboe Sambal Assem, Rimboe Piri Piri saus en de Rimboe Samurai Saus. Het assortiment is ontstaan vanuit deze pittige sauzen en uitgebreid met romige sauzen en barbecuesauzen. Bij een goede barbecue hoort natuurlijk ook een goede satésaus. Onze specialiteit is de alom geprezen Rimboe Satésaus. Naast deze unieke sauzen leveren wij ook heerlijke ketjap en marinades.

Voor een overheerlijk assortiment sauzen ben je bij De Kruidenbaron aan het juiste adres. De sauzen van Rimboe mogen niet ontbreken bij een barbecue of in de keuken! Neem een kijkje en ontdek de hamburgersauscocktailsauskerriesausketjap manisknoflooksausravigottesauspiri piri saus of sweet chili saus van Rimboe!

Rimboe Sauzen toveren een glimlach op je gezicht

De heritage van die oprichter in combinatie met zijn passie voor pittige sauzen – en zijn verbazing over het gebrek daaraan in keukens en schappen – leidde begin deze eeuw tot dit authentieke, onafhankelijke en aanstekelijke merk. Tot sauzen, ketjap en marinades met een Aziatisch tintje. Met producten met ludieke namen, die een glimlach op het gezicht toveren, zoals Tokkiesaus, Asociaal lekker!!! en 1-1-2 saus, Gevaarlijk lekker!!!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »