Hazelnoten kopen?

Filters
3 ProductenPagina 1 van 1

Ben jij op zoek naar noten die goed zijn voor jouw gezondheid? Ben jij een fan van hazelnoten? Dan ben je bij de Kruidenbaron helemaal aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een ruim assortiment samengesteld met de lekkerste én gezondste noten. Hazelnoten zijn tevens enorm goed voor je gezondheid. Wist je bijvoorbeeld dat hazelnoten rijk zijn aan antioxidanten? Zo hebben hazelnoten nóg meer voordelen voor jou in huis. Wil jij hazelnoten kopen? Doe dit dan bij de Kruidenbaron!

5 Voordelen van hazelnoten

Noten zijn over het algemeen heel erg gezond en dit geldt zeker ook voor hazelnoten. Hazelnoten zijn namelijk:

✔️ Rijk aan antioxidanten
✔️ Goed voor je hart
✔️ Positief voor het verminderen van ontstekingen
✔️ Positief voor het verlagen van het risico op kanker
✔️ Positief voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel

Neem een kijkje in onze webshop

Om de bovenstaande redenen is het aan te raden om elke dag een handje hazelnoten te eten. Wil je wat anders dan hazelnoten kopen? Geen enkel probleem, we hebben namelijk genoeg andere nootsoorten in ons assortiment zitten die net zo gezond zijn. Hou je van pecannoten, walnoten of pinda’s? Dan ben je bij ons nog stééds aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in onze webshop.

Effectief tegen diabetes

Hazelnoten werken erg effectief tegen diabetes. Het is namelijk bekend dat deze noten helpen bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat wanneer iemand elke dag hazelnoten eet het insulineniveau na enkele weken daalt. Tevens bevatten hazelnoten oliezuur. Dit heeft een bijzonder positief effect op insulinegevoeligheid en zorgt ervoor dat mensen met diabetes hier beter tegen kunnen strijden. Heb je diabetes of ken je iemand die diabetes heeft? Hazelnoten kopen zou hier wellicht bij kunnen helpen.

Voedingsstoffen

Hazelnoten hebben een aantrekkelijk voedingsprofiel. 28 gram noten bevatten namelijk 176 calorieën. Dit is redelijk hoog, maar als je kijkt naar wat je hiervoor terugkrijgt, is dit een zeer aantrekkelijke noot. 28 gram noten bevatten tevens:

  • 17 gram vet
  • 4,2 gram eiwitten
  • 4,7 gram koolhydraten
  • 2,7 gram vezels

Hazelnoten laten jou er jonger uitzien

Zoals eerder al is genoemd bevatten hazelnoten veel antioxidanten. Maar wat zijn dit nou precies? Voedsel met een hoog gehalte aan antioxidanten zorgen ervoor dat je dat je minder stress hebt (veel stress kan leiden tot hartziektes en kanker), minder cellen beschadigd en dat het verouderingsproces minder snel verloopt.

Waarom verminderen hazelnoten de kans op kanker?

Het is bekend dat hazelnoten goed werken tegen kanker. Maar waarom? Diverse onderzoeken hebben laten zien dat hazelnoten van alle noten de hoogte concentratie proanthocyanide bevat. Dit is een sterke antioxidant die sommige vormen van kanker kan voorkomen. Hazelnoten kopen is daarom enorm aangeraden.

Nu hazelnoten kopen!

Ben je op zoek naar een lekkere snack die ook nog eens een hoop voordelen biedt voor je gezondheid? Dan ben je bij de Kruidenbaron helemaal aan het juiste adres! Hazelnoten zijn namelijk niet alleen heel erg gezond, ze laten je er ook nog eens een stuk jonger uitzien. Kortom, genoeg redenen om hazelnoten aan te schaffen. Wil je hazelnoten kopen? Doe dat dan bij de Kruidenbaron!