Naam van het recept:

Dipper Afrikaans

Deze Afrikaanse dip is de perfecte toevoeging aan elk feestje of borrel. Met de Dipper Afrikaans van De Kruidenbaron breng je de smaken van Afrika naar je eigen keuken.

Bereidingstijd: 10 minuten

Porties: 6-8

Ingrediënten:

Instructies:

  1. Meng de zure room en mayonaise in een kom.
  2. Voeg de Dipper Afrikaans kruidenmix, knoflookpoeder en uienpoeder toe. Roer goed door elkaar.
  3. Proef en voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Serveer de dip met je favoriete crackers, groenten, of chips.

Afbeelding:

Voedingswaarde: (per portie, gebaseerd op 8 porties)

  • Calorieën: 109
  • Vetten: 11 g
  • Verzadigd vet: 3 g
  • Cholesterol: 16 mg
  • Natrium: 130 mg
  • Koolhydraten: 2 g
  • Vezels: 0 g
  • Suikers: 2 g
  • Eiwit: 1 g

Type keuken: Afrikaans

Gelegenheid: Borrel, feestje

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bron: De Kruidenbaron