Bieslook kopen via De Kruidenbaron

Bieslook kopen via De Kruidenbaron

0 reactie minuten lezen

Kruiden zijn vaak onbekend. En we kennen allemaal het spreekwoord wel. Onbekend maakt onbemind. Maar Bieslook is een typisch voorbeeld van een kruid die wellicht onbekend is, maar die eigenlijk iedereen toch ook weer kent. Die ‘holle sprietjes’. Maar waar gebruik je Bieslook eigenlijk voor?

Bieslook is een gezond kruid

Vaak wordt een beetje Bieslook over de soep gestrooid. Of als zoutvervanger in een zoutarm dieet. Maar Bieslook staat ook bekend om zijn geneeskrachtige kenmerken. Althans, zo zijn de verhalen.  Zo zou Bieslook goed zijn voor de eetlust en spijsvertering. En Bieslook zit vol met vitaminen en mineralen. Daarnaast, en hierbij willen we de nadruk leggen op het feit dat we dit bij De Kruidenbaron nooit zullen claimen als waarheid, zijn er resultaten uit diverse onderzoeken bekend waarbij Bieslook een remmende factor op de vreselijke ziekte die Kanker heet heeft.

Hoe zou je Bieslook kunnen gebruiken als kruid

Mocht je Bieslook willen kopen (en ja, je kunt Bieslook kopen bij De Kruidenbaron), dan wil je uiteraard weten hoe je Bieslook zou kunnen gebruiken. Zelf gebruiken we Bieslook regelmatig als toevoeging op diverse vleesgerechten op brood. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boterham met kipfilet. Maar ook in kwark, diverse salades en vooral dus soep is Bieslook een veelgebruikt kruid. Bekijk anders eens deze top 10 Bieslook gerechten van onze collega’s.

Bieslook kopen: hoe en waar?

Het is mogelijk om Bieslook in een bakje te kopen (13 gram) of in een zakje (250 gram). Het bakje Bieslook is € 1,45 bij De Kruidenbaron. Het zakje is € 7,35 bij De Kruidenbaron. Bieslook kopen doet u snel en makkelijk online.

Vergelijk producten0