Ingredienten
500 gram garnalen, gepeld en schoongemaakt
2 eetlepels olijfolie
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel gember, fijngehakt
2 eetlepels Kerriepoeder Indiaas met zout van De Kruidenbaron
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
1/2 kopje water
1/2 kopje kokosmelk
zout naar smaak
verse koriander, fijngehakt voor garnering
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak tot ze zacht en glazig is.

2

Voeg de knoflook en gember toe en bak nog 1-2 minuten tot het geheel geurig is.

3

Voeg het Kerriepoeder Indiaas met zout van De Kruidenbaron toe en bak 1 minuut, terwijl je blijft roeren.

4

Voeg de tomatenblokjes en suiker toe en laat het geheel sudderen tot de saus is ingedikt, ongeveer 10-15 minuten.

5

Voeg het water en de garnalen toe aan de saus en laat het geheel ongeveer 5 minuten koken tot de garnalen gaar zijn.

6

Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met zout naar wens.

7

Bestrooi met verse koriander en serveer met rijst of naanbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0