Soenil Bahadoer

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Soenil Bahadoer, beter bekend als De Spicy Chef, heeft een nieuwe lijn kwaliteit producten uitgebracht. De nieuwe lijn producten wordt de komende maanden uitgebreid en is een samenwerking met De Spicy Chef en meesterkok Soenil Bahadoer.

Altijd al willen koken met de zelfde producten als een echte sterrenchef? Deze lijn producten komt rechtstreek vanuit Restaurant de Lindehof in Nuenen, waar SVH Meesterkok Soenil Bahadoer zijn Surinaams-Hindoestaanse roots naar twee sterren level tilt. Dit alles met de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder als basis, gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil Bahadoer opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België.

Ieder gerecht dat Spicy Chef Soenil maakt is een harmonieuze compositie van smaak, geur en kleur. Elke smaakpapil op de tong wordt geprikkeld; stap voor stap en eindigend met een ware smaakexplosie.

Om de beleving voor u als gast niet te laten eindigen bij het verlaten van het restaurant hebben we de handen ineen geslagen om Chef Soenil zijn smaken in spice blends te vereeuwigen. Kruidig, iets pikant maar vooral in harmonie zodat u thuis michelin ster waardige smaken kunt gebruiken in uw eigen gerechten.

Kruiden en specerijen maken de gerechten van Soenil Bahadoer uniek. Geen strak afgewogen hoeveelheden en samenstellingen, maar gevoel, daar draait het om. Madinat, Grand bazaar, Vadouvan; een klein voorbeeld van kruidenmengsels die gerechten een bijzondere smaak kunnen meegeven.

Bekijk en bestel hier eenvoudig de spicy chef kruiden.