Naam van het recept:

Mediterrane Dipper

Deze dip is een heerlijke combinatie van zachte roomkaas en kruiden, perfect voor bij de borrel of als onderdeel van een mezzeschotel. De kruidenmix van De Kruidenbaron zorgt voor een mediterrane smaakexplosie.

Bereidingstijd: 10 minuten

Porties: 4

Ingrediënten:

  • 150 gram roomkaas
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel Dipper Mediterranee van De Kruidenbaron
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper
  • Optioneel: olijfolie en extra kruiden ter garnering

Instructies:

  1. Haal de roomkaas uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Meng in een kom de roomkaas, Griekse yoghurt, Dipper Mediterranee kruidenmix, geperste knoflook, zout en peper.
  3. Mix alles goed door elkaar tot het een gladde massa is.
  4. Plaats de dip in een serveerschaaltje en garneer eventueel met een scheutje olijfolie en extra kruiden naar smaak.
  5. Serveer de dip met stukjes groente, brood of crackers.

Afbeelding: [Voeg een afbeelding in van een schaaltje dip met groenten of broodjes om het gerecht visueel aantrekkelijk te maken.]

Voedingswaarde:

  • Calorieën: 142 per portie
  • Koolhydraten: 2 gram
  • Eiwitten: 3 gram
  • Vetten: 14 gram

Type keuken: Mediterrane keuken

Gelegenheid: Geschikt als borrelhapje of onderdeel van een mezzeschotel.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bron: De Kruidenbaron