Ingredienten
150 gram roomkaas
2 eetlepels Griekse yoghurt
1 eetlepel Dipper Mediterranee van De Kruidenbaron
1 teentje knoflook, geperst
1/4 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
Optioneel: olijfolie en extra kruiden ter garnering
  • Totale tijd: 10 Minuten
Bereidingswijze
1

Haal de roomkaas uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.

2

Meng in een kom de roomkaas, Griekse yoghurt, Dipper Mediterranee kruidenmix, geperste knoflook, zout en peper.

3

Mix alles goed door elkaar tot het een gladde massa is.

4

Plaats de dip in een serveerschaaltje en garneer eventueel met een scheutje olijfolie en extra kruiden naar smaak.

5

Serveer de dip met stukjes groente, brood of crackers.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0