Naam van het recept:
Deze Filet Americain met kruidenmix is een heerlijke en smaakvolle spread voor op brood, toastjes of als onderdeel van een borrelplank.
Bereidingstijd: 15 minuten
Porties: 4
Ingrediënten:
- 250 gram rundergehakt
- 1 tl mosterd
- 1 tl Worcestershiresaus
- 1/2 tl zout
- 1/2 tl zwarte peper
- 1/2 tl paprikapoeder
- 1/4 tl knoflookpoeder
- 1/4 tl uienpoeder
- 1/4 tl cayennepeper
- 1/4 tl Filet Americain kruidenmix van De Kruidenbaron
Instructies:
- Doe het rundergehakt in een grote kom en voeg de mosterd, Worcestershiresaus, zout en zwarte peper toe. Meng goed door elkaar.
- Voeg het paprikapoeder, knoflookpoeder, ui-poeder, cayennepeper en Filet American kruidenmix toe. Meng opnieuw goed door elkaar totdat alle kruiden gelijkmatig zijn verdeeld.
- Dek de kom af met plastic folie en zet deze minstens een uur in de koelkast om op smaak te komen.
- Haal de kom uit de koelkast en roer het mengsel nogmaals goed door elkaar.
- Serveer de Filet Americain met kruidenmix op brood, toastjes of als onderdeel van een borrelplank.
Afbeelding: Voeg hier een afbeelding toe van een mooi opgemaakte Filet American op brood of toastjes.
Voedingswaarde: Per portie:
- Calorieën: 130
- Vetten: 8 g
- Koolhydraten: 2 g
- Eiwitten: 12 g
Type keuken: Nederlands
Gelegenheid: Perfect voor een gezellige borrel of als lunchgerecht.
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bron: De Kruidenbaron