Ingredienten
250 gram rundergehakt
1 tl mosterd
1 tl Worcestershiresaus
1/2 tl zout
1/2 tl zwarte peper
1/2 tl paprikapoeder
1/4 tl knoflookpoeder
1/4 tl uienpoeder
1/4 tl cayennepeper
1/4 tl Filet Americain kruidenmix van De Kruidenbaron
  • Totale tijd: 15 Minuten
Bereidingswijze
1

Doe het rundergehakt in een grote kom en voeg de mosterd, Worcestershiresaus, zout en zwarte peper toe. Meng goed door elkaar.

2

Voeg het paprikapoeder, knoflookpoeder, ui-poeder, cayennepeper en Filet American kruidenmix toe. Meng opnieuw goed door elkaar totdat alle kruiden gelijkmatig zijn verdeeld.

3

Dek de kom af met plastic folie en zet deze minstens een uur in de koelkast om op smaak te komen.

4

Haal de kom uit de koelkast en roer het mengsel nogmaals goed door elkaar.

5

Serveer de Filet Americain met kruidenmix op brood, toastjes of als onderdeel van een borrelplank.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0