Ingredienten
400 gram spaghetti
1 ui, gesnipperd
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
1 eetlepel Arrabiata kruidenmix van de Kruidenbaron
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
Verse basilicum, voor de garnering
  • Voorbereiding: 5 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Breng een grote pot gezouten water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze 'al dente' is. Giet af en zet opzij.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze in 2-3 minuten glazig.

3

Voeg de knoflook toe en bak nog eens 1 minuut, totdat deze geurig is.

4

Voeg de tomatenblokjes, suiker, Arrabiata kruidenmix, zout en zwarte peper toe en roer goed door. Laat de saus 10-15 minuten sudderen, totdat deze is ingedikt en de smaken goed zijn vermengd.

5

Voeg de gekookte spaghetti toe aan de saus en meng goed door. Serveer de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0