Ingredienten
400 gram spaghetti
1 ui, gesnipperd
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
1 eetlepel Arrabiata kruidenmix van de Kruidenbaron
1/2 theelepel zout
1/4 theelepel zwarte peper
Verse basilicum, voor de garnering
  • Voorbereiding: 5 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 25 Minuten
Bereidingswijze
1

Breng een grote pot gezouten water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking tot deze 'al dente' is. Giet af en zet opzij.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze in 2-3 minuten glazig.

3

Voeg de knoflook toe en bak nog eens 1 minuut, totdat deze geurig is.

4

Voeg de tomatenblokjes, suiker, Arrabiata kruidenmix, zout en zwarte peper toe en roer goed door. Laat de saus 10-15 minuten sudderen, totdat deze is ingedikt en de smaken goed zijn vermengd.

5

Voeg de gekookte spaghetti toe aan de saus en meng goed door. Serveer de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »