Ingredienten
500 gram varkensvlees, in blokjes gesneden
2 eetlepels Babipangpang kruiden van de Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes gesneden
1 groene paprika, in stukjes gesneden
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
Zout en peper naar smaak
Verse peterselie voor garnering
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoog vuur

2

Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is

3

Voeg het varkensvlees toe en bak tot het bruin is

4

Voeg de Babipangpang kruiden toe en bak kort mee.

5

Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten.

6

Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen

7

Breng op smaak met suiker, zout en peper

8

Serveer het gerecht met rijst en garneer met verse peterselie

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0