Ingredienten
500 gram varkensvlees, in blokjes gesneden
2 eetlepels Babipangpang kruiden van de Kruidenbaron
2 eetlepels olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes gesneden
1 groene paprika, in stukjes gesneden
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
1 theelepel suiker
Zout en peper naar smaak
Verse peterselie voor garnering
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoog vuur

2

Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is

3

Voeg het varkensvlees toe en bak tot het bruin is

4

Voeg de Babipangpang kruiden toe en bak kort mee.

5

Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten.

6

Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel nog 10 minuten sudderen

7

Breng op smaak met suiker, zout en peper

8

Serveer het gerecht met rijst en garneer met verse peterselie

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »