Ingredienten
300 gram bami
400 gram Bamigroenten (prei, ui, wortel, peterselie)
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel suiker
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel gemberpoeder
2 eieren
1 bosje lente-ui
Handjevol cashewnoten
Optioneel: verse koriander
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de bami volgens de instructies op de verpakking en spoel af met koud water.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur en voeg de fijngesneden knoflook en rode peper toe.

3

Voeg na een minuut de Bamigroenten toe en roerbak gedurende 5-7 minuten.

4

Meng de sojasaus, oestersaus, sesamolie, suiker, zwarte peper en gemberpoeder in een kom en voeg toe aan de groenten. Roerbak gedurende nog eens 2 minuten.

5

Voeg de bami toe en roerbak tot alles goed gemengd is.

6

Kluts de eieren in een kom en giet het mengsel in de wok. Roerbak tot de eieren gaar zijn en verdeel over de bami.

7

Hak de lente-ui en cashewnoten en strooi over de bami. Voeg eventueel verse koriander toe als garnering.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0