Ingredienten
300 gram bami
400 gram Bamigroenten (prei, ui, wortel, peterselie)
2 teentjes knoflook
1 rode peper
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel oestersaus
1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel suiker
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel gemberpoeder
2 eieren
1 bosje lente-ui
Handjevol cashewnoten
Optioneel: verse koriander
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de bami volgens de instructies op de verpakking en spoel af met koud water.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur en voeg de fijngesneden knoflook en rode peper toe.

3

Voeg na een minuut de Bamigroenten toe en roerbak gedurende 5-7 minuten.

4

Meng de sojasaus, oestersaus, sesamolie, suiker, zwarte peper en gemberpoeder in een kom en voeg toe aan de groenten. Roerbak gedurende nog eens 2 minuten.

5

Voeg de bami toe en roerbak tot alles goed gemengd is.

6

Kluts de eieren in een kom en giet het mengsel in de wok. Roerbak tot de eieren gaar zijn en verdeel over de bami.

7

Hak de lente-ui en cashewnoten en strooi over de bami. Voeg eventueel verse koriander toe als garnering.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »