Naam van het recept:

Dipper Siciliaans

Deze Dipper Siciliaans is een heerlijke dip voor bij de borrel of als bijgerecht bij een Italiaans diner. De dip is romig en vol van smaak, dankzij de combinatie van zongedroogde tomaten, olijven en de Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron.

Bereidingstijd: 15 minuten

Porties: 4

Ingrediënten:

  • 100 gram roomkaas
  • 50 gram zure room
  • 50 gram mayonaise
  • 2 eetlepels Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron
  • 8 zongedroogde tomaten, fijngehakt
  • 50 gram zwarte olijven, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak

Instructies:

  1. Meng de roomkaas, zure room en mayonaise in een kom tot een glad mengsel.
  2. Voeg de Dipper Siciliaans van De Kruidenbaron toe en meng goed door.
  3. Roer de fijngehakte zongedroogde tomaten en zwarte olijven door het mengsel.
  4. Breng de dip op smaak met zout en peper naar wens.
  5. Serveer de Dipper Siciliaans in een schaaltje met wat crackers of stokbrood.

Voedingswaarde:

  • Calorieën: 193 kcal
  • Koolhydraten: 5 g
  • Eiwitten: 3 g
  • Vetten: 19 g

Type keuken: Italiaans

Gelegenheid: Borrel, bijgerecht

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bron: De Kruidenbaron