Naam van het recept:

Indonesische pinda's met notenkruiden

Deze Indonesische pinda's met notenkruiden zijn heerlijk als snack bij de borrel of als tussendoortje. De kruidige smaak van de notenkruiden combineert perfect met de geroosterde pinda's en cashewnoten.

Bereidingstijd: 20 minuten

Porties: 4

Ingrediënten:

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

  2. Meng de pinda's en cashewnoten in een kom.

  3. Voeg de Indonesische noten kruidenmix en het zout toe aan de kom en meng goed door.

  4. Smelt de kokosolie in een pannetje op laag vuur.

  5. Giet de gesmolten kokosolie over de noten en meng goed door.

  6. Verdeel de noten gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat.

  7. Bak de noten in de oven voor ongeveer 10 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

  8. Laat de noten afkoelen op de bakplaat.

  9. Serveer de Indonesische pinda's met notenkruiden als snack bij de borrel of als tussendoortje.

Voedingswaarde: Per portie (50 gram)

  • 290 calorieën
  • 9 gram koolhydraten
  • 24 gram vetten
  • 10 gram eiwitten.

Type keuken: Indonesisch

Dieetinformatie: Dit recept is veganistisch en glutenvrij.

Gelegenheid: Dit gerecht is geschikt als snack bij de borrel of als tussendoortje.

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Bron: De Kruidenbaron