Ingredienten
200 gram ongezouten pinda's
100 gram ongezouten cashewnoten
1 eetlepel Indonesische noten kruidenmix
1 eetlepel kokosolie
1 theelepel zout
  • Totale tijd: 20 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng de pinda's en cashewnoten in een kom.

3

Voeg de Indonesische noten kruidenmix en het zout toe aan de kom en meng goed door.

4

Smelt de kokosolie in een pannetje op laag vuur.

5

Giet de gesmolten kokosolie over de noten en meng goed door.

6

Verdeel de noten gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat.

7

Bak de noten in de oven voor ongeveer 10 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

8

Laat de noten afkoelen op de bakplaat.

9

Serveer de Indonesische pinda's met notenkruiden als snack bij de borrel of als tussendoortje.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0