Onze Zweedse kruidenmix is van zeer hoge kwaliteit en vormt de basis als je de traditionele Zweedse kruidenbitter wilt maken. Ook bekend onder de Zweeds kruidenbitter van Maria Treben. Ter ondersteuning van het afscheiden van enzymen door de spijsvertering. Omdat het een bittere smaak heeft kan je het ook oplossen in een sapje. Dosering voor de kruidenbitter : circa 50 a 60 gram op een liter brandewijn of jenever van ca. 40%. Dan 3 tot 8 weken elke dag schudden, daarna filteren. Maak daarna je eigen thee of leg het doekje met deze oplossing direct op de te behandelen plek.
Ingrediënten Zweedse kruidenmix:
Kaapse aloé
senna(blad)
manna
(grote) engelwortel
kamfer
Venetiaanse theriak
rabarberwortel
zitterwortel
mirre
zilverdistel
saffraan
Geur: indringende geur, vooral kamfer Kleur: gemêleerd, maar overwegend groen Smaak: bitter en wrang Uiterlijk: poeder met wortel- en bladdelen en hars
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord?
JaNeeMeer over cookies »