Döner kebab met kruidenmix
- Totale tijd: 30 Minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Meng de kipreepjes met de Kruidenbaron Döner Kebab kruidenmix, zout en peper naar smaak.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui tot hij glazig is, voeg vervolgens de paprikareepjes toe en bak deze 5 minuten mee tot ze zacht zijn. Haal de paprika en ui uit de pan en zet opzij.
Bak de kipreepjes in dezelfde pan goudbruin en gaar, ongeveer 8-10 minuten.
Snijd de pitabroodjes open en leg ze op een bakplaat. Bak ze 5-7 minuten in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.
Vul de pitabroodjes met de gebakken kipreepjes en paprikamix. Serveer direct.
Naam van het recept:
Zelfgemaakte Döner Kebab met Kruidenmix van De Kruidenbaron
Dit gerecht is een heerlijke en gezonde versie van de populaire Döner Kebab, gemaakt met de Kruidenbaron Döner Kebab kruidenmix. Perfect als snelle lunch of diner en gemakkelijk aan te passen aan jouw smaakvoorkeuren.
Porties: 4
Voedingswaarde: Per portie
- Calorieën: 385 kcal
- Vet: 9 gram
- Koolhydraten: 42 gram
- Eiwit: 34 gram
- Vezels: 5 gram
Type keuken: Turks
Gelegenheid: Snelle lunch of diner
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Bron: De Kruidenbaron