Ingredienten
500 gram kipfilet, in dunne reepjes gesneden
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
1 gele paprika, in dunne reepjes gesneden
1 groene paprika, in dunne reepjes gesneden
4 volkoren pitabroodjes
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel Kruidenbaron Döner Kebab kruidenmix
Zout en peper naar smaak
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2

Meng de kipreepjes met de Kruidenbaron Döner Kebab kruidenmix, zout en peper naar smaak.

3

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui tot hij glazig is, voeg vervolgens de paprikareepjes toe en bak deze 5 minuten mee tot ze zacht zijn. Haal de paprika en ui uit de pan en zet opzij.

4

Bak de kipreepjes in dezelfde pan goudbruin en gaar, ongeveer 8-10 minuten.

5

Snijd de pitabroodjes open en leg ze op een bakplaat. Bak ze 5-7 minuten in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.

6

Vul de pitabroodjes met de gebakken kipreepjes en paprikamix. Serveer direct.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0