Ingredienten
500 gram kipfilet, in stukjes gesneden
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in blokjes gesneden
2 eetlepels Kerrie Heet van De Kruidenbaron
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
200 ml kokosmelk
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel zout
1 theelepel suiker
2 eetlepels verse koriander, fijngehakt
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze tot ze glazig zijn.

2

Voeg de stukjes kipfilet toe en bak deze goudbruin aan alle kanten.

3

Voeg de rode paprika en Kerrie Heet van De Kruidenbaron toe en bak deze 2 minuten mee.

4

Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk, zout en suiker toe. Roer alles goed door elkaar en breng het geheel aan de kook.

5

Laat het geheel 20 minuten zachtjes pruttelen tot de saus is ingedikt en de kip gaar is.

6

Proef de saus en voeg eventueel extra zout of suiker toe naar smaak.

7

Serveer de pittige kip kerrie met rijst en bestrooi met de verse koriander.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0