Ingredienten
600 gram rundvlees (bijv. biefstuk, entrecote, rosbief)
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels Provençaalse rub kruidenmix van De Kruidenbaron
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 15 Minuten
  • Kook tijd: 15 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Meng in een kom de olijfolie en de Provençaalse rub kruidenmix van De Kruidenbaron. Voeg zout en peper naar smaak toe.

2

Wrijf het rundvlees aan beide zijden in met de kruidenmarinade. Zorg ervoor dat het vlees gelijkmatig bedekt is.

3

Dek de kom af en laat het rundvlees minimaal 30 minuten tot 1 uur marineren in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

4

Verhit een grillpan of barbecue op hoog vuur.

5

Haal het gemarineerde rundvlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.

6

Gril het rundvlees op de hete grillpan of barbecue. Afhankelijk van de dikte van het vlees en de gewenste gaarheid, gril je het vlees ongeveer 3-5 minuten per zijde voor medium-rare, 5-7 minuten per zijde voor medium, of langer naar wens.

7

Haal het gegrilde rundvlees van de grill en laat het enkele minuten rusten voordat je het in dunne plakjes snijdt.

8

Serveer het Provençaals gemarineerde rundvlees met je favoriete bijgerechten, zoals gegrilde groenten, aardappelsalade of een frisse salade.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0