Onze verpakkingen

Hoe verpakken wij onze producten

Al onze Kruiden en Specerijen worden hygiënisch verpakt. We hebben verschillende maten en soorten zodat er voor iedereen een geschikte verpakkingshoeveelheid is.

De kleine inhoud verpakken wij in de strooibus 230ml

Deze strooibussen worden ook in de horeca gebruikt en zijn leverbaar in 3 maten met allemaal dezelfde maat deksel.  De maat is rond 65 mm en hoog 95 mm.
Deze lege strooibus heeft een inhoud van 230 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen, een grote halve maan en een opening voorzien van 5 of 7 kleine gaten. Niet geschikt voor de vaatwasser.

De grote inhoud verpakken wij in de strooibus 500 ml

Deze strooibussen worden ook in de horeca gebruikt en zijn leverbaar in 3 maten met allemaal dezelfde maat deksel. De hoogte is inclusief deksel 140 mm en de doorsnede op het breedste punt is 78 mm. Deze strooibus heeft een inhoud van 500 ml. en is voorzien van een binnendrukzegel wat ervoor zorgt dat het product langer vers blijft. De deksel heeft 2 verschillende openingen, een grote halve maan en een opening voorzien van 5 of 7 kleine gaten. 

De plastic gesealde zak met 1 kilo (afhankelijk van het soort kruid kunnen het ook zakken van andere hoeveelheden zijn).

Hoe verpakken wij vooraanzicht

Hoe verpakken wij bovenaanzicht
 
Tevens kunnen wij onze kruiden en specerijen ook in vele andere verpakkingen verzorgen, bel 0180-396467 of mail [email protected] ons. 

kruiden en specerijen verpakken kunt u van begin tot eind aan De Kruidenbaron overlaten.
 
Bekijk alle informatie over onze soorten verpakkingen.