Ingredienten
2 eetlepels olijfolie
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels Kerrie Maleisie zonder zout van De Kruidenbaron
1 blikje (400 ml) kokosmelk
1 bloemkool, in kleine roosjes gesneden
1 blik (400 g) kikkererwten, uitgelekt en afgespoeld
1 rode paprika, in blokjes gesneden
1 courgette, in blokjes gesneden
1 handvol verse koriander, gehakt
Sap van 1 limoen
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze tot hij zacht en glazig is, ongeveer 3-4 minuten. Voeg dan de knoflook toe en bak nog eens 1-2 minuten.

2

Voeg de Kerrie Maleisie zonder zout van De Kruidenbaron toe aan de pan en bak dit 1-2 minuten mee, tot het goed geurig is.

3

Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Voeg dan de bloemkoolroosjes toe en laat deze zachtjes koken tot ze gaar zijn, ongeveer 10 minuten.

4

Voeg vervolgens de kikkererwten, rode paprika en courgette toe en laat het geheel nog 5-10 minuten sudderen tot de groenten zacht zijn.

5

Voeg op het laatste moment de gehakte koriander en het limoensap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel nog even doorwarmen.

6

Serveer de Kerrie Maleisie zonder zout van De Kruidenbaron in kommen en geniet ervan!

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0