Ingredienten
2 middelgrote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
1 kleine bloemkool, in kleine roosjes gesneden
1 middelgrote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 blikje tomatenblokjes (400 gram)
1 eetlepel tomatenpuree
1 eetlepel Kerrie Hindoestaans van De Kruidenbaron
1/2 theelepel gemalen komijn
1/2 theelepel gemalen koriander
1/4 theelepel kurkuma
1/4 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel zout
2 eetlepels olijfolie
1/2 kopje water
Verse korianderblaadjes, voor garnering
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok op middelhoog vuur.

2

Voeg de ui en knoflook toe en bak deze tot ze zacht zijn, ongeveer 3 minuten.

3

Voeg de Kerrie Hindoestaans, komijn, koriander, kurkuma, cayennepeper en zout toe en bak deze kruidenmix al roerend gedurende 1 minuut.

4

Voeg de aardappelen en bloemkool toe en bak deze al roerend gedurende 3-5 minuten.

5

Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en water toe en breng het geheel aan de kook.

6

Zet het vuur laag en laat de curry sudderen tot de aardappelen en bloemkool gaar zijn, ongeveer 20-25 minuten.

7

Proef en breng eventueel op smaak met extra zout en Kerrie Hindoestaans.

8

Serveer de curry met verse korianderblaadjes en eventueel met rijst of naanbrood.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0