Ingredienten
1 kilogram vastkokende aardappels
3 eetlepels olijfolie
2 theelepels Dipper Toscaans van De Kruidenbaron
Zout en peper naar smaak
125 milliliter Griekse yoghurt
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel Dipper Toscaans van De Kruidenbaron
1 teentje knoflook, fijngehakt
  • Totale tijd: 40 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2

Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken.

3

Meng de olijfolie, Dipper Toscaans en zout en peper in een kom.

4

Voeg de aardappels toe aan de kom en meng goed door elkaar, zodat de aardappels volledig bedekt zijn met het kruidenmengsel.

5

Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 30 minuten, of tot ze goudbruin en gaar zijn.

6

Maak ondertussen de dip door de Griekse yoghurt, mayonaise, Dipper Toscaans, knoflook en zout en peper te mengen in een kom.

7

Haal de aardappels uit de oven en serveer ze warm met de Toscaanse dip.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0