AJI-NO-MOTO ® poeder
AJI-NO-MOTO ® poeder
AJI-NO-MOTO ® poeder is een wit fijn poeder. Extract van het zeewier Laminara Japonica. AJI-NO-MOTO ® poeder is een smaakversterker van Japanse oorsprong. Het belangrijkste ingrediënt is `mononatrium glutaminaat`. Deze grondstof wordt verkregen door fermentatie van plantaardige producten die van nature suiker bevatten zoals suikerriet, bieten, melasse, tapiocazetmeel, glucosesiroop enz.
AJI-NO-MOTO® poeder verschilt van het Chinese vetsin, maar heeft wel een vergelijkbaar effect.
AJI-NO-MOTO ® poeder heeft als eigenschap dat het de natuurlijke smaak van de ingrediënten van een gerecht zeer mooi versterkt. De gerechten worden daardoor voller en natuurlijker van smaak.
Je kunt AJI-NO-MOTO ® poeder heel goed gebruiken bij gerechten waarin kip, rundvlees, varkensvlees of ei wordt gebruikt. Maar het is ook heerlijk bij soep en pasta. Als er in het gerecht geen dosering wordt genoemd gebruik dan een halve tot een hele theelepel per portie voor 4 personen.
Mononatriumglutamaat is ook wel bekend als MSG en het E-nummer E621.
- Ingrediënten: AJI-NO-MOTO
- Eiwit: 54.2 gram
- Vet: 0.3 gram
- Verzadigd vet: 0.2 gram
- Onverzadigd vet: 0.0 gram
- Koolhydraten: 37.8 gram
- Suikers: 0 gram
- Vezels: 0.7 gram
- Zout: 0,2 gram
- Natrium: 80 mg
- Energetische waarde: 1557.79 kJ /372 kcal. gram
- Allergenen: Geen allergenen
De producten van de Kruidenbaron worden verpakt en/of bewaard bij bedrijven waar men ook producten met allergenen zoals noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet verwerkt. Ondanks alle goede voorzorgen is het mogelijk dat deze producten sporen van deze allergenen bevatten.