• Ajowanzaad of Indiase Tijm

Ajowanzaad of Indiase Tijm

Ajowanzaad wordt ook wel Indiase tijm genoemd, de zaden worden gebruikt als specerij, ze smaken en ruiken naar tijm maar zijn iets scherper en bitterder. Als je het zaad mee kookt wordt het zachter en gaat de smaak naar tijm en oregano.
Dosering:
Doseer naar eigen smaak
Artikelnummer:
DKRB15630B
Levertijd:
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen, de volgende werkdag bij u geleverd.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:

bakje 70 gram €2,25
pot 250 gram €3,65
strooibus met 250 gram €4,25
zak 1 kilo €9,35


€2,25
Incl. btw

Ajowanzaad of Indiase Tijm

Voor allergenen informatie, zie tabblad Product uitleg

Ajowanzaad wordt ook wel Indiase tijm genoemd, de zaden worden gebruikt als specerij, ze smaken en ruiken naar tijm maar zijn iets scherper en bitterder.  Als je het zaad mee kookt wordt het zachter en doet gaat de smaak lijken op tijm en oregano maar dan met een wat peperige ondertoon. Het wordt veel toegepast in gerechten met vis, bonen en aardappelen. De zaadjes zijn ook populair in vegetarische gerechten. In de Indiase keuken wordt het veel gebruikt bij groenten, brood en curry's. Gebruik niet te veel Ajowanzaad omdat anders de bitterheid gaat overheersen. 

Bevat: Geen allergenen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen