Ingredienten
2 entrecotes van ongeveer 200 gram per stuk
1 eetlepel Kruidenbaron American Steak kruidenmelange
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Haal de entrecotes 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.

2

Wrijf de entrecotes in met de Kruidenbaron American Steak kruidenmelange. Zorg ervoor dat de kruiden goed in het vlees worden gewreven.

3

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en laat deze kort bakken tot het begint te geuren.

4

Leg de entrecotes in de pan en bak ze aan beide kanten bruin, ongeveer 3 tot 5 minuten per kant voor medium-rare, afhankelijk van de dikte van de steak. Voeg zout en peper naar smaak toe.

5

Haal de entrecotes uit de pan en leg ze op een bord. Dek af met aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten.

6

Snijd de entrecotes in plakjes en serveer ze met bijvoorbeeld geroosterde groenten, aardappelpuree of een frisse salade.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0