Ingredienten
2 entrecotes van ongeveer 200 gram per stuk
1 eetlepel Kruidenbaron American Steak kruidenmelange
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
  • Voorbereiding: 20 Minuten
  • Kook tijd: 10 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Haal de entrecotes 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.

2

Wrijf de entrecotes in met de Kruidenbaron American Steak kruidenmelange. Zorg ervoor dat de kruiden goed in het vlees worden gewreven.

3

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en laat deze kort bakken tot het begint te geuren.

4

Leg de entrecotes in de pan en bak ze aan beide kanten bruin, ongeveer 3 tot 5 minuten per kant voor medium-rare, afhankelijk van de dikte van de steak. Voeg zout en peper naar smaak toe.

5

Haal de entrecotes uit de pan en leg ze op een bord. Dek af met aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten.

6

Snijd de entrecotes in plakjes en serveer ze met bijvoorbeeld geroosterde groenten, aardappelpuree of een frisse salade.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »