Ingredienten
400 g mie
500 g kipfilet, in stukjes
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in reepjes
1 gele paprika, in reepjes
200 g taugé
2 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel ketjap manis
2 eetlepels Bami kruidenmix
Zout en peper naar smaak
Optioneel: gebakken uitjes en sambal voor garnering
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 20 Minuten
  • Totale tijd: 30 Minuten
Bereidingswijze
1

Kook de mie volgens de instructies op de verpakking en spoel af met koud water. Laat de mie uitlekken.

2

Verhit de zonnebloemolie in een wok of grote koekenpan en bak de kipfilet goudbruin. Haal de kip uit de pan en leg apart.

3

Bak de ui, knoflook en paprika's in dezelfde pan totdat ze zacht zijn. Voeg de taugé toe en bak nog eens 2 minuten.

4

Voeg de gebakken kip, Bami kruidenmix, sojasaus en ketjap manis toe en meng goed. Laat het geheel nog 2-3 minuten sudderen.

5

Voeg de gekookte mie toe aan de pan en roerbak het geheel nog 2-3 minuten totdat de mie goed is opgewarmd en alles goed gemengd is.

6

Breng op smaak met zout en peper naar smaak.

7

Serveer de Bami met kip en groenten in diepe borden en garneer met gebakken uitjes en sambal indien gewenst.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »