Ingredienten
1 kg varkensribben
4 eetlepels Beef rub kruidenmix van De Kruidenbaron
1 eetlepel bruine suiker
1 theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 theelepel cayennepeper
BBQ-saus (optioneel)
2 eetlepels olijfolie
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 150 Minuten
  • Totale tijd: 160 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 135 graden Celsius.

2

Meng de Beef rub kruidenmix, bruine suiker, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper en cayennepeper in een kom.

3

Wrijf de ribben aan beide zijden in met de olijfolie en bestrooi ze vervolgens gelijkmatig met de kruidenmix.

4

Pak de ribben goed in met aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat.

5

Bak de ribben in de voorverwarmde oven gedurende 2 uur en 30 minuten.

6

Haal de ribben uit de oven en verwijder voorzichtig het aluminiumfolie.

7

Leg de ribben op de grill van een BBQ op middelhoog vuur en grill ze gedurende 5 tot 10 minuten aan elke zijde totdat ze een mooie bruine kleur hebben.

8

Serveer de ribben eventueel met BBQ-saus naar smaak.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0
Welkom bij De Kruidenbaron! Wij maken gebruik van cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het browsen op onze website, onze website te optimaliseren op basis van statistieken die we ontvangen en jou gepersonaliseerde advertenties te kunnen laten zien. Door op "Ja" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze cookieverklaring. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »