Ingredienten
1 kg varkensribben
4 eetlepels Beef rub kruidenmix van De Kruidenbaron
1 eetlepel bruine suiker
1 theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1/2 theelepel zwarte peper
1/2 theelepel cayennepeper
BBQ-saus (optioneel)
2 eetlepels olijfolie
  • Voorbereiding: 10 Minuten
  • Kook tijd: 150 Minuten
  • Totale tijd: 160 Minuten
Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 135 graden Celsius.

2

Meng de Beef rub kruidenmix, bruine suiker, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper en cayennepeper in een kom.

3

Wrijf de ribben aan beide zijden in met de olijfolie en bestrooi ze vervolgens gelijkmatig met de kruidenmix.

4

Pak de ribben goed in met aluminiumfolie en leg ze op een bakplaat.

5

Bak de ribben in de voorverwarmde oven gedurende 2 uur en 30 minuten.

6

Haal de ribben uit de oven en verwijder voorzichtig het aluminiumfolie.

7

Leg de ribben op de grill van een BBQ op middelhoog vuur en grill ze gedurende 5 tot 10 minuten aan elke zijde totdat ze een mooie bruine kleur hebben.

8

Serveer de ribben eventueel met BBQ-saus naar smaak.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0