Ingredienten
500 gram kipfilet, in blokjes gesneden
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 rode paprika, in stukjes gesneden
1 groene paprika, in stukjes gesneden
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
400 ml kokosmelk
2 eetlepels Kerrie Bengaals zonder zout van De Kruidenbaron
1 eetlepel olijfolie
Zout en peper naar smaak (optioneel)
Verse koriander, fijngehakt, ter garnering
  • Totale tijd: 45 Minuten
Bereidingswijze
1

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan of wok op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze ongeveer 2 minuten, of tot ze zacht zijn.

2

Voeg de kipfilet toe en bak deze 5-7 minuten, of tot hij gaar is.

3

Voeg de rode en groene paprika toe en bak deze ongeveer 3 minuten.

4

Voeg de tomatenpuree en Kerrie Bengaals zonder zout toe en roer alles goed door elkaar.

5

Giet de kokosmelk erbij en roer het geheel goed door elkaar.

6

Breng het gerecht aan de kook en zet het vuur vervolgens laag. Laat het gerecht ongeveer 15-20 minuten sudderen, of tot de saus is ingedikt en de groenten zacht zijn.

7

Breng eventueel op smaak met zout en peper.

8

Serveer de Bengaalse kip curry met rijst en garneer het geheel met verse koriander.

Kunnen we je helpen?
Stuur ons een e-mail[email protected]
Vergelijk producten0