• Bijenpollen BIO Stuifmeelkorrels Raw 300 gram

Bijenpollen BIO Stuifmeelkorrels Raw 300 gram

Bijenpollen, ook wel stuifmeelkorrels genoemd, zijn heerlijk in yoghurt, (na)gerechten en salades en zijn uitstekend voor de darmflora. Ze zijn een natuurlijke energie bron met vele vitamines. Ze hebben een licht zoete smaak.
Artikelnummer:
18152
Levertijd:
Op werkdagen besteld voor 15.00 uur, de volgende werkdag geleverd
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€17,95
Incl. btw

Bijenpollen Stuifmeelkorrels Raw biologisch 300 gram

Stuifmeel is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan, soms zie je deze korrels aan hun pootjes zitten. Deze korrels noemt men bijenpollen en worden meegenomen naar de bijenkorf. In de korf dienen ze als voeding voor de koningin en als bescherming van de korf tegen bacteriën en schimmels. Gebruik en bewaren Bijenpollen, ook wel stuifmeelkorrels genoemd, zijn heerlijk in yoghurt, (na)gerechten en salades. Bijenpollen hebben een licht zoete smaak. Veel gestelde vragen Wat is het verschil tussen de conventionele- en biologische bijenpollen?   De biologische korven mogen alleen in velden worden gezet  met een biologische omgeving. Zo kunnen de bijen alleen nectar en stuifmeel verzamelen van bloemen die niet zijn behandeld met pesticides. Het gehele productieproces van de biologische bijenpollen is gecertificeerd en er wordt jaarlijks een audit uitgevoerd. De biologische korven mogen niet worden verplaatst. Er worden minder ingrepen gedaan in het doen en laten van de bij.
Allergenen:
-
 
Ingrediënten:
100% Bijenpollen biologisch.
 
Voedingswaarden:
Bevat per 100 g
Energie 1192 kJ 285 kcal
Vet 5 g
waarvan verzadigd 2,5 g
Koolhydraten 45 g
waarvan suikers 30 g
Vezels 5 g
Eiwitten 15 g
Zout 0,02 g
 
Land van herkomst:
Spanje
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »