Tips bij het online kruiden en specerijen kopen

Tips bij het online kruiden en specerijen kopen

0 reactie minuten lezen

Er zijn vele webshops voor het online kopen van kruiden en specerijen. En iedere webshop zegt uiteraard de beste webshop te zijn voor het online kopen van kruiden. Wij bij De Kruidenbaron zullen nooit roepen dat we dé beste webshop zijn voor het online kopen van kruiden. Dat laten we aan de klanten over. Maar om u als kruidenliefhebber te helpen kiezen tussen het grote aanbod aan online kruidenverkopers, hebben we 3 tips voor u opgesteld. Bekijk de tips voordat u online kruiden gaat kopen en dan weet u zeker dat u de juiste online kruidenverkoper selecteert!

Online kruiden kopen tip 1: bekijk de juiste prijs

Sommige kruiden webshops bieden de kruiden online aan tegen de kiloprijs. Bijvoorbeeld € 9,95 per kilogram. Terwijl andere kruiden verkopers het per 100 gram aanbieden. Bijvoorbeeld € 0,85 per 100 gram. Weeg deze prijzen altijd goed af en reken het om naar wat u nodig heeft aan kruiden. Want € 0,85 per 100 gram is omgerekend € 8,50 per kilo. En dat scheelt nogal wat met € 9,95 per kilo tenslotte. Kortom: bekijk goed wat de prijs vertegenwoordigt: is dat per kilogram of per 100/250 of 500 gram? En reken het terug zodat je de prijzen kunt vergelijken.

Online kruiden kopen tip 2: koop voordelig online kruiden in

Als u online kruiden gaat kopen, dan betaalt u altijd verzendkosten. Maar sommige webshops (zoals De Kruidenbaron) laten die verzendkosten vallen als u voor een bepaald bedrag koopt. Wees slim en kijk of je naar dat bedrag kunt toewerken. Want u kunt beter 1x iets meer kruiden online kopen zodat u géén verzendkosten hoeft te betalen dan dat u 10x een klein beetje kruiden online koopt en 10x verzendkosten moet betalen. Wees baas van uw eigen portemonnee!

Online kruiden kopen tip 3: bekijk de beoordelingen van anderen

Een goede webshop, heeft altijd beoordelingen van klanten op zijn of haar website staan. Bekijk die beoordelingen en bepaald of die webshop voor u goed genoeg is. Want als u online kruiden of specerijen koopt, dan wil u toch wel dat u goed worden geholpen tenslotte. Bekijk de beoordelingen van De Kruidenbaron maar eens. Op basis van meer dan 80 beoordelingen scoort De Kruidenbaron een 9,9 als klantscore (dit is op 9 november 2015).

Kortom, als u op zoek bent naar een online kruiden winkel, dan moet u rekening houden met de bovenste 3 tips. We zullen niet zeggen dat De Kruidenbaron de beste optie is als u online kruiden en specerijen wilt kopen. Dat mag u zelf beoordelen. Maar we hopen toch wel dat u op basis van bovenstaande tips de juiste keuze maakt.

 

Vergelijk producten0